ProdukterNyhederServiceTeknisk vejledningKontakt

Præsenteres på TUN BYG: Gasdrevet pistol til 105 mm søm

Fremover får håndværkeren mulighed for at arbejde uden kompressor og slange, når han renoverer tag- og underkonstruktioner


 Tjep GRF 34/105 GAS sømpistol bruges især på tagkonstruktioner hvor kompressor og slange er i vejen
TJEP GRF 34/105 GAS sømpistol bruges især på tagkonstruktioner hvor kompressor og slange er i vejen

Kyocera Unimerco præsenterer på Tun Byg 2012 den kraftige gasdrevne sømpistol TJEP GRF 34/105 GAS. Pistolen gør det muligt at slå ringsøm op til 105 mm, selv i gamle og hårde træsorter som man møder under tagsaneringer, siger salgschef Frants-Leo Damgaard.

- Gaspistolen er den eneste på markedet, der kan slå så store ringsøm i med gas, og den er så stærk, at man ikke behøver at slå efter med lægtehammeren. Slagkraften på 135 joule gør den stærkere end mange 105 mm pistoler med trykluft, siger Damgaard

Den gasdrevne pistol er forsynet med et 34 graders magasin, så håndværkeren kommer bedre rundt i hjørnerne.

- Vi har designet pistolen med et balancepunkt, så man ikke bliver træt i hånden, siger Damgaard, der gør opmærksom på, at TJEP-programmet i forvejen omfatter et sortiment af andre gaspistoler: beslagsømpistoler, betonsømpistoler, stiftepistoler og dykkerpistoler.

Den store gasdrevne sømpistol, GRF 34/105 GAS er udviklet igennem flere år, og firmaet har sat den på prøve i adskillige danske byggeprojekter i en længere periode. Derfor er firmaet sikker på, at pistolen sparer tid og står distancen under det daglige slid.

TJEP gaspistolen er fremstillet til det danske vinterklima
TJEP gaspistolen er fremstillet til det danske vinterklima

Kyocera Unimerco Fastening, der udvikler TJEP, blev i 2011 købt af den japanske koncern Kyocera, der med 67.000 medarbejdere hører til verdens førende producenter af værktøj til industribrug og en række andre produkter. Kyocera Unimerco Fastenings internationale hovedkontor forbliver i Sunds ved Herning.

Den gasdrevne TJEP GRF 34/105 GAS kan slå ringsøm på op til 105 mm selv i gammelt, hårdt træ
Den gasdrevne TJEP GRF 34/105 GAS kan slå ringsøm på op til 105 mm selv i gammelt, hårdt træ

Vidste du, at TJEP har hele 13 gassømpistoler?