ProdukterNyhederServiceTeknisk vejledningKontakt

Full power - low weight

Nye, lette værktøjer fra TJEP giver dig optimale arbejdsbetingelser og stor slagkraft. Produktserien består af højtrykskompressorer, -slanger og -sømpistoler og alle produkter er naturligvis kendetegnet ved den sædvanlige høje TJEP-kvalitet…


TJEP High Pressure

Forbedring af arbejdsmiljøet på byggepladsen, samt en øget effektivitet er to store fokusområder for den professionelle håndværker. Begge områder bliver markant forbedret med den nye High Pressure serie fra TJEP. Produktserien består først og fremmest af effektive værktøjer, der med deres kompakte størrelser hver i sær er med til at gøre arbejdet lettere og dermed mere effektivt, og er samtidig medvirkende til et bedre arbejdsmiljø.

Det er den danske virksomhed Kyocera Unimerco Fastening A/S, som står bag den nye High Pressure serie. Alle produkter har været under udvikling gennem længere tid, da Kyocera Unimerco Fastenings målsætning er, kun at sælge hurtige og pålidelige produkter, som samtidig kan sælges til en stærk pris. Virksomheden har 50 års erfaring og knowhow bag sig, hvilket sikrer, at de nye produkter lever op til industriens krav.

Verdens eneste 4” High Pressure pistol

TJEP kan som de eneste i verden præsentere en 4” High Pressure sømpistol – i en lettere og mere kompakt udgave, end de andre 4” sømpistoler, der er på markedet. Pistolen, der er specielt målrettet det danske marked, kan både skyde med almindelige GF (fuldhoved) og GR (D-hoved) søm, hvilket gør den særdeles anvendelig til en række opgaver.

Den nyudviklede sømpistol er helt op til 28% lettere end en almindelig 34/105-model, hvilket gør belastningen på håndværkerens skuldre og ryg betydeligt mindre. Den mindre belastning kan øge effektiviteten markant og samtidig give færre sygedage pga. belastningsskader.

Kompressorer med stor arbejdsradius

I den nye TJEP High Pressure serie er også to nye kompressorer, der på hver sin måde kan bidrage til en mere effektiv hverdag. ”Fælles for begge kompressorer er det høje, konstante tryk, der sikrer at en lang slange kan anvendes uden tryktab. Det er ikke tilfældet med almindelige kompressorer, der ofte taber pusten ved brug af lange slanger og høj skudfrekvens. Brug af en lang slange øger arbejdsradius og mindsker dermed de antal gange, det er nødvendigt at flytte kompressoren, for at nå rundt til hele byggeopgaven. Det gør både arbejdet mere effektivt, samt mindsker belastningen for håndværkeren”, udtaler Jesper Tordrup Andersen, salgschef hos Kyocera Unimerco Fastening. 

TJEP High Pressure

”Det høje tryk gør, at sømmet bliver skudt helt i hver gang, så det er ikke længere nødvendigt for håndværkeren at gå sømmene efter med hammeren bagefter”, forklarer Jesper.

Skyd i både træ, beton og stål

Udover det brede udvalg af søm til træ, indeholder TJEP High Pressure programmet også en række beton- og stålsøm, samt High Pressure skruer. For almindelige kompressorer er det en udfordring at skyde i beton og stål, da trykket ikke er højt nok, hvis skudfrekvensen samtidig er høj. ”Med vores nye High Pressure kompressorer er der ikke nogen problemer med at skyde i de hårde materialer som beton og stål, på grund af det høje tryk, som kompressorerne yder – og det er tilmed med en høj skudfrekvens”, afslutterJesper.

Hele sortimentet af High Pressure produkter kan ses på www.tjep.dk , som hele tiden bliver opdateret med nye produkter – også inden for High Pressure. Mere information kan desuden indhentes ved at skrive en mail til tjep@kyocera-unimerco.com eller ved at ringe til Jesper Tordrup Andersen på 20 10 82 43.

 
Vidste du, at TJEP har hele 14 gassømpistoler?