ProdukterNyhederServiceTeknisk vejledningKontakt

Erfaren branchespecialist trækker i TJEP-trøjen

Det går stærkt på det svenske marked for danske Kyocera Unimerco Fastening, der netop har oprustet salgsteamet med ansættelsen af en ny Key Account Manager med stor erfaring fra branchen.


De seneste år har Kyocera Unimerco Fastening øget satsningen på det Skandinaviske marked. Den udvikling fortsættes nu ved at opruste salgsteamet med endnu en Key Account Manager til det svenske marked. 54-årige Martin Knutsson, der er bosat i Laröd, uden for Helsingborg, har tiltrådt salgsteamet efter en 10-årig ansættelse som Key Account Manager hos Ergofast.

”Vi er rigtig glade for, at en så erfaren branchespecialist som Martin, har valgt at iføre sig TJEP-trøjen og dermed blive en del af holdet,” siger salgsdirektør hos Kyocera Unimerco Fastening, Jesper T. Andersen. ”Martin har mere end 18 års erfaring med salg af værktøjer til byggeindustrien og har desuden en stor ekspertise inden for betonbefæstelse, hvilket vi med vores produktsortiment vil få stor gavn af,” fortsætter Jesper.

 Martin Knutsson

Martin har igennem sine mange år i branchen opbygget et godt kendskab til både salgskanaler og beslutningstagere inden for branchen, samt fået en bred erfaring i byggeriets mange faser. ”Jeg føler mig rigtig godt rustet til de nye udfordringer hos Kyocera Unimerco Fastening,” siger Martin. ”Min brede viden om lignende produkter vil være en stor hjælp for mig, når jeg for alvor får lov at dykke ned i det store TJEP-produktsortiment. Jeg glæder mig til at udnytte min store tekniske erfaring og hjælpe kunderne bedst muligt”, fortsætter Martin.

”Vi oplever en kontinuerlig vækst fordelt over alle vores produktområder og bredt i hele Sverige. Vi vil derfor også fremover være på udkig efter nye kvalificerede medarbejdere til at styrke vores organisation, så ansættelsen af Martin vil blive efterfulgt af flere. I starten vil det være vore kunder i syd- og vestsverige, der vil stifte bekendtskab med Martin, men der vil helt sikkert også være kundegrupper i både nord og øst, som også vil få glæde af vores nye medarbejder. Vi ser frem til at fortsætte den positive udvikling i Sverige, hvor TJEP er blevet utroligt godt modtaget” afslutter Jesper T. Andersen.

Vidste du, at TJEP er Danmarks største leverandør af professionelt befæstelsesværktøj?