ProdukterServiceTeknisk vejledningKontakt

Opdatering fra TJEP vedr. Corona-virus


 

Hos Kyocera Unimerco Fastening A/S følger vi naturligvis anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, og gør alt, hvad vi kan, for at dæmme op for spredning af Corona-virus.

Vi har derfor besluttet, at alle medarbejdere hos Kyocera Unimerco Fastening A/S, der kan arbejde hjemmefra, også gør det. Vores dygtige kolleger på Serviceværkstedet og vores Logistik/lager er dog på plads i Sunds og arbejder derfor uændret videre.

Vi bakker selvsagt også op om de tiltag, vores kunder har foretaget i den aktuelle situation, hvorfor vores eksterne salgsmedarbejdere i den kommende periode ikke besøger hverken butikker eller kædekontorer.

Det er dog vigtigt for os at understrege, at alle vores salgsmedarbejdere – interne som eksterne – er 100% tilgængelig for alle vores kunder via telefon, mail, videokonference mv. Lige så vigtigt er det at understrege, at vi har en god lagerbeholdning af vores varer, hvorfor vi også i den aktuelle situation servicerer og leverer TJEP-produkter efter vanlig høj standard og med uformindsket styrke.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, står vi naturligvis til jeres rådighed. 

Vidste du, at TJEP gas også passer til de fleste Paslode ?