ProdukterServiceTeknisk vejledningKontakt

Opdatering fra TJEP vedr. Corona-virus


 

Hos Kyocera Unimerco Fastening A/S følger vi naturligvis anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, og gør alt, hvad vi kan, for at dæmme op for spredning af Corona-virus.

Vi har derfor besluttet, at alle medarbejdere hos Kyocera Unimerco Fastening A/S, der kan arbejde hjemmefra, også gør det. Vores dygtige kolleger på Serviceværkstedet og vores Logistik/lager er dog på plads i Sunds og arbejder derfor uændret videre.

Vi bakker selvsagt også op om de tiltag, vores kunder har foretaget i den aktuelle situation, hvorfor vores eksterne salgsmedarbejdere i den kommende periode ikke besøger hverken butikker eller kædekontorer.

Det er dog vigtigt for os at understrege, at alle vores salgsmedarbejdere – interne som eksterne – er 100% tilgængelig for alle vores kunder via telefon, mail, videokonference mv. Lige så vigtigt er det at understrege, at vi har en god lagerbeholdning af vores varer, hvorfor vi også i den aktuelle situation servicerer og leverer TJEP-produkter efter vanlig høj standard og med uformindsket styrke.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, står vi naturligvis til jeres rådighed. 

Vidste du, at TJEP har eksisteret siden 1964?